روز ملی حمل‌ونقل گرامی‌باد

در تاریخ تحولات کشورعزیزمان، روزها و ایام سرنوشت سازی بوده‌اند که نقشی تعیین کننده در شکل‌گیری و انسجام شبکه حمل ونقل کشور داشته اند، ۲۶ آذر سال ۱۳۶۲ نیز از آن جمله است. ( ۲۶ آذر سال ۱۳۶۲ کامیونداران به فرمان امام خمینی برای تخلیه بنادر و حمل و نقل مواد ضروری مورد نیاز مردم در بنادر جنوبی بسیج شدند) این روز، روز قدردانی از خدمات ارزشمند رانندگان و سایر دست اندرکاران و شاغلان بخش حمل ونقل کشور و فرصتی مناسب برای بازنگری نیازها و مشکلات این بخش است.

پیام دکتر مومن زاده به مناسبت روز ملی حمل‌ونقل:

فرارسیدن بیست وششم آذر که به نام روز حمل و نقل و رانندگان ،آراسته گشته است به حضور تمامی فعالان گرانقدر این حوزه به ویژه مدیرعاملان سازمانهای حمل و نقل، شهرداران، مدیران کل دفاتر امورشهری و شوراهای استانداری‌ها، دبیران همتا و همکاران متعهد در سازمانها و رانندگان شریف صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. حمل‌ونقل یکی از سرمایه های بزرگ یک کشور است کشوری که حمل و نقل ضعیف داشته باشد از نظر اقتصاد بسیار ضعیف می باشد. ضمن تبریک روز حمل و نقل به همه تلاشگران این عرصه، امیدوارم با توسعه و تکمیل ناوگان حمل‌ونقل شهری که از دغدغه های مهم شهرداری است؛ گام مؤثری در بهبود عبور و مرور شهروندان و ترغیب آنان به استفاده از وسایل نقلیه عمومی برداریم.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرزازران